Over ons

Aha! Administratiekantoor en Financieel Advies is in 2013 opgericht in Geleen, en is nu gevestigd in Elsloo (Gemeente Stein). De oprichting van het kantoor was niet alleen iets om een boterham mee te verdienen, maar veel belangrijker waren en zijn nog steeds de klanten. Zowel particulier als ondernemer is van harte welkom.

De klant staat bij ons voorop. Het klantcontact staat op nummer 1, de klant moet goed geholpen kunnen worden, en in heldere en duidelijke taal te horen krijgen hoe het bedrijf er financieel voorstaat. En als het de klanten duidelijk is dan zegt men: “Aha!”. Vandaar ook onze naam Aha! Administratiekantoor!

Rick Coumans is de eigenaar van het kantoor. Hij heeft opleidingen en cursussen gehad voor het kunnen voeren van dit administratiekantoor. Hij heeft de diploma’s MBO-Boekhoudkundig, MBO-Administrateur, HBO-Bedrijfseconomie aangevuld met het HBO programma Fiscale advisering bedrijven.

 

Bij ons kantoor kunnen particulieren terecht met bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting. Normaal gebeurt dit in de eerste maanden van het nieuwe kalenderjaar. Daarnaast kunnen wij u advies geven over toeslagen en deze voor u aanvragen.

Ondernemers kunnen bij ons terecht met al hun vragen over financiën, het verzorgen van een gedeelte of de hele administratie van hun bedrijf. Dit kan voor zowel ZZP’ers als MKB’ers. Ook zorgen wij voor de aangifte van de inkomstenbelasting en omzetbelasting. Indien gewenst maken wij ook rapportages, begrotingen en zorgen wij voor financieel advies over uw bedrijf. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Starters helpen wij graag op de goede weg om hun bedrijf te starten. Wij ondersteunen hun vanaf de start (inschrijven bij Kamer van Koophandel/Belastingdienst) tot aan het ondernemen, het vak waar zij goed in zijn!

Ontbreekt er nog een dienst die u zoekt op deze website? Neem dan contact met ons op!